Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Edustajistovaalit 2017: Vaalikuulutus

 

VAALIKUULUTUS

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit järjestetään tiistaina 7. ja keskiviikkona 8. marraskuuta 2017.

Äänestys järjestetään varsinaisina vaalipäivinä (7.-8.11.) seuraavissa paikoissa:

Varsinainen vaalipäivä 7.11.2017
- sähköinen äänestys Tamyn kotisivut www.tamy.fi klo 9-20

Varsinainen vaalipäivä 8.11.2017
- sähköinen äänestys Tamyn kotisivut www.tamy.fi  klo 9-18

Ennakkoäänestys 30.10-3.11.2017
- sähköinen äänestys Tamyn kotisivut www.tamy.fi klo 9-20

Ylioppilaskunnan vaaleissa on äänioikeus ainoastaan Tampereen yliopistoon läsnä olevaksi ilmoittautuneella, äänestystilanteessa henkilökohtaisesti läsnä olevalla ylioppilaskunnan jäsenellä. Ollakseen äänioikeutettu henkilön on ilmoittauduttava läsnä olevaksi viimeistään 21 päivää ennen vaaleja. Vaalikelpoinen on jokainen äänioikeutettu, jollei ylioppilaskunnan säännöissä toisin määrätä. Äänioikeus todetaan yliopiston laatimasta vaaliluettelosta.

Keskusvaalilautakunnan vahvistamia vaaliasiakirjalomakkeita on saatavana Tamyn kotisivuilta osoitteessa: www.tamy.fi/edustajistovaalit maanantaista 5. kesäkuuta 2017 klo 8.00 alkaen sekä ylioppilaskunnan toimistosta, Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere, toimiston aukioloaikoina.

Ehdokasilmoitus voidaan toimittaa sähköisesti käyttämällä keskusvaalilautakunnan vahvistamaa e-lomaketta, joka löytyy osoitteesta www.tamy.fi/edustajistovaalit. Ilmoitus voidaan toimittaa myös paperisena. Ehdokasilmoituslomake on aina täytettävä henkilökohtaisesti. Paperinen lomake on ehdokkaan allekirjoitettava ja e-lomakkeeseen ehdokas kirjautuu peruspalvelutunnuksellaan.

Ehdokkaiden tai vaaliliittojen on jätettävä paperiset allekirjoitetut vaaliasiakirjat keskusvaalilautakunnalle ylioppilaskunnan toimistoon, Yliopistonkatu 60, viimeistään torstaina 28. syyskuuta 2017 klo 16.00 mennessä tai tallentamalla sähköiset e-lomakkeet 28.syyskuuta 2017 klo 16.00 mennessä. Samassa yhteydessä kunkin vaaliliiton on nimettävä jokaista alkavaa kymmentä ehdokastaan kohden kaksi edustajaa toimimaan vaalien teknisinä avustajina. Avustajat nimetään vaaliliiton perustamisasiakirjan jättämisen yhteydessä.

Lisätietoja vaaleista Tamyn pääsäännöstä ja vaalijärjestyksestä sekä Tamyn toimistosta p. 044 3610 210 tai keskusvaalilautakunnan sihteeriltä p. 050 361 2854.

Tampereella 1. kesäkuuta 2017

TAMPEREEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN KESKUSVAALILAUTAKUNTA

Mikael Malkamäki      
puheenjohtaja    

Sanni Pietilä
Sihteeri
 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.