Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Opiskelijakortin voi jatkossa tilata sähköisesti!

 

Opiskelijakortin voi jatkossa tilata sähköisesti!

Tamy siirtyy käyttämään sähköistä opiskelijakortin tilaussovellusta 22.5.2017. Opiskelijakortin saa jatkossa helposti kirjautumalla peruspalvelutunnuksella sovellukseen. Hakemukseen ladataan ohjeiden mukainen kuva ja tarkistetaan tietojen oikeellisuus. Kortti (10 €) maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai Visa- tai Mastercard-pankkikortilla.

Kevään viimeinen korttierä lähtee valmistukseen 29.5. Kortit ovat noudettavissa 5.-9.6. välisenä aikana Tamyn palvelutoimistosta aukioloaikoina (klo 8-11 ja 12-14), ellei muuta ilmoiteta. Toimisto on kiinni 12.6-1.8.2017 välisen ajan. Jos olet jättänyt hakemuksen paperisena, sinun ei tarvitse tehdä sähköistä hakemusta.

Opiskelijakortilla saat käyttöösi monet opiskelija-edut  ja lisäksi kortti toimii yliopiston kulunvalvonnassa, kirjastokorttina, Unipolisportissa ja siihen voi ladata Juveneksen aterioita.  Viime vuoden joulukuussa lanseerattu mobiiliopiskelijakortti täydentää palvelua vielä paremmaksi: Pivo-opiskelijakortista löydät helposti kaikki Opiskelijan Tampereen neuvottelemat opiskelija-alennukset ja kortti toimii opiskelijaksi tunnistaumisen välineenä siinä missä muovinenkin kortti.

Lisätietoja:

Sanni Pietilä
paasihteeri@tamy.fi
0503612854

Pivon opiskelijakortti
Anni Ojanperä
050 370 7716
toiminnanjohtaja@opiskelijantampere.fi

http://www.tamy.fi/opiskelijakortti

 

 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.