Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Osallistu Naiskulttuuripäivien haalarimerkkikisaan 5.2. mennessä!

 

Onko sinulla sutjakoita feministisiä iskulauseita tai letkautuksia takataskussasi? Ja silmää söpöille somistuksille ja upeille kuvioinneille? Tamyn legendaariset Naiskulttuuripäivät ovat taas täällä! Jo 36-vuotias legendaarinen teemaviikko saa tänä vuonna ikioman haalarimerkin, jota tullaan jakamaan tapahtumien yhteydessä. Juuri sinulla on huikea mahdollisuus suunnitella tämä merkki Tamyn kokoelmiin ja paras/sopivin merkki teetetään sekä voittaja saa 30 euron lahjakortin erotiikkaliike Adam & Eveen.

Merkki tulee olemaan malliltaan joko pyöreä (halkaisija 8cm) TAI neliö (8x8cm). Merkissä tulee lukea “Tamyn naiskulttuuripäivät” haluamallaan koolla. Kuva suunnitellusta merkkistä tulee lähettää 5.2.2017 mennessä osoitteeseen ilona [dot] taubert [at] tamy [dot] fi . Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hän saa itse päättää tuoko nimeään julki. Onnea ja menestystä!

Laittakaahan jo kalentereihinne myös tämänvuotisten NaKu-päivien ajankohta 9.-10.3.2017!

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.