Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tamy hakee vaaliprojektisihteeriä!

 

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta (Tamy) on n. 11 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. Tamy edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Etsimme nyt

Vaaliprojektisihteeriä

Projektisihteerin tehtävänä on edustajistovaalien järjestäminen yhdessä keskusvaalilautakunnan ja pääsihteerin muodostaman työryhmän kanssa marraskuun alussa. Projektisihteeri osallistuu vaalien käytännön järjestelyihin tiedottamisesta tuloslaskentaan. Vaaliprojektisihteeri ei ole vaalikelpoinen Tamyn edustajistovaaleissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää projektinhallinta- ja viestintätaitoja, joustavuutta työaikojen suhteen, yhteistyökykyä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Mahdollinen aikaisempi kokemus ylioppilaskunnasta, vaalityöstä ja tapahtumien järjestämisestä sekä valmius ajaa pakettiautoa katsotaan eduksi.

Työaika on yhteensä 120 tuntia, joka jaksottuu viikoille 20–45 erikseen sovittavalla tavalla. Tehtävästä maksettava palkka on 1090,36 € euroa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen hakemukset@tamy.fi 25.4.2017 klo 15 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun hakuajan päätyttyä ja valinta rekrytoitavasta projektisihteeristä tehdään hallituksen kokouksessa 4.5.2017. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja:
pääsihteeri Sanni Pietilä

paasihteeri at tamy.fi
puh. 050 3612 854

Tavoitettavissa: 11.4.  ja 18.- 21.4.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.