Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tamyn Naiskulttuuripäivät: 50 Shades of Feminism

Tamyn Naiskulttuuripäivät: 50 SHADES OF FEMINISM  

 

Tampereella 7.–9.4.2015

 

Mitä feminismi tarkoittaa? Kuinka se toimii ja mihin sitä tarvitaan? Miltä feministi näyttää? Miltä feministi voi näyttää? Miten feminismiä tehdään? Onko tasa-arvo valmis? Voiko hetero olla queer? Mihin pukukoppiin kuuluu mennä? Voiko eläin olla feministi? Mutta entäs miehet?

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan 34. Naiskulttuuripäivillä tutustutaan feminismien kirjoon ja pohditaan, mitä kaikkea kiistelty F-sana tarkoittaa, kuinka monipuolisesti sitä voi käyttää ja näyttää, ja millä eri tavoilla feminismejä harjoitetaan. Päivien aikana puidaan feminismin ulottuvuuksia niin suorasanaisesti määritellen kuin erilaisia sukupuolen ja seksuaalisuuden teemoja sivuavissa ohjelmanumeroissakin. Mukana ohjelmassa on monipuolisesti tieteen, taiteen ja politiikan tekijöitä sekä – ja pääasiassa – aivan tavallisia feministejä.

Lisää infoa ja koko Naiskulttuuripäivien ohjelma täällä.

Minun feminismini -valokuvakilpailun  parhaimmistoa on näytillä Alakuppilassa 7.–17.4. Kilpailun järjestää Naiskulttuuripäivät yhdessä Kameraseura Vastavalon kanssa.

 

Toivotamme kaikki sukupuolet ja sukupuolettomuudet lämpimästi tervetulleiksi Naiskulttuuripäiville! Ps. Oma ismi mukaan.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.