Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Ilmoittaudu esiintyjäksi tai ständinpitäjäksi Avajaisiin!

 

In English

Ilmoittaudu esiintyjäksi tai ständinpitäjäksi lukuvuoden 2017-2018 avajaisiin!

Lukuvuoden 2017-18 avajaisia vietetään yliopiston päärakennuksessa tiistaina 5. syyskuuta.

Kello 11-15 Alakuppilan aula täyttyy esittelypisteistä, joilla ylipistolaisten yhdistykset, järjestöt ja harrasteryhmät esittäytyvät. Sisääntuloaulassa nähdään ja kuullaan yliopistolaisten esityksiä noin klo 13.45-14.15.

Myöhemmin siirrytään Tullikamarinaukiolle Klubin terassille piknik/grillijuhlaan. Ilta jatkuu musiikin ja muun ohjelman siivittämänä Klubin puolella yöhön saakka, tarkemmat aikataulut, illan pääesiintyjä  ja muu ohjelma varmistuvat myöhemmin.

Ständinpitäjäksi Alakuppilan aulaan ja esiintyjäksi Päätalon sisääntuloaulaan voi hakea huhtikuun loppuun saakka. Valitettavasti emme voi maksaa esiintyjille esiintymispalkkioita, mutta yliopisto tarjoaa esiintyjille lounaan ja kahvin Juveneksen Päätalon ravintolassa.

Esiintyjillä on pääaulassa käytössään talon puolesta puheäänentoisto (kaksi mikrofonia) sekä läppärin kytkentämahdollisuus kaiuttimiin. Mahdolliset muut äänentoistolaitteet pitää tuoda itse.

Ilmoittaudu 30.4. mennessä esiintyjäksi osoitteeseen tiina.wesslin@uta.fi ja ständinpitäjäksi osoitteeseen jvasiantuntija@tamy.fi. Kirjoita viestin aiheeksi "Esiintyjäksi avajaisiin" tai "Ständinpitäjäksi avajaisiin". Ständinpitäjiä pyydetään kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä, mitä esittelypisteessä on tarkoitus tehdä ja tarvitaanko  pöydän lisäksi esim. pistorasioita ym.

Kaikki avajaisjuhlallisuudet iltajuhla mukaan lukien ovat ilmaisia yliopiston opiskelijoille, alumneille ja henkilökunnalle.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.