Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Julkaisut

Tamy julkaisee vuosittain monenlaisia julkaisuja. Tärkeimpiä vuosittain tuotettavia julkaisuja ovat ylioppilaskunnan toimintakertomus, opiskelijoille jaettava ylioppilaskalenteri sekä Ekavuotisen opiskelijan opas. Tamy tuottaa vuosittain myös erilaisia oppaita, joihin voit tutustua Tamyn wikissä Tamypediassa.

Tamyn kalenteri

Tamyn kalenteri on lukuvuosittain ilmestyvä taskukokoinen kalenteri, joka jaetaan maksutta kaikille Tamyn jäsenille lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä. Kalenterin toimittamisesta vastaa järjestö- ja viestintäasiantuntija.

Kalenteri sisältää tiiviin tietopaketin ylioppilaskunnasta ja muista sen jäsenille tärkeistä tahoista sekä niiden palveluista. Siinä on myös kattava kokoelma erilaisia etu- ja palvelukuponkeja opiskelijoille. Jos et saanut omaa kalenteriasi heti lukuvuoden alussa, voit tiedustella sitä esimerkiksi Tamyn toimistolta.

Ekavuotisen opiskelijan opas

Ekavuotisen opiskelijan opas postitetaan kaikille uusille Tampereen yliopiston opiskelijoille ennen syyslukukauden alkua. Oppaan toimittamisesta vastaa järjestö- ja viestintäasiantuntija.

Opas auttaa uutta opiskelijaa pääsemään alkuun opiskelussa ja uudessa opiskeluympäristössä ja se sisältää tietoa niin ylioppilaskunnan toiminnasta, opiskelijoiden terveydenhuollosta, asumisesta, liikunnasta kuin opiskelijakulttuuristakin. Voit lukea oppaan verkkoversiota netissä (ks. Uudelle opiskelijalle).

Tamyn historiateos

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan historiateos "Elämää ja taistelua - Tampereen yliopiston ylioppilaskunta ja sen edeltäjät 1925–2010" julkaistiin huhtikuussa 2013. Tamy ei ole tehnyt historiateosta aikaisemmin, joten teoksen merkitys on ainutlaatuinen. Lue lisää historiateoksesta, mm. siitä, kuinka sen voi hankkia omakseen.

Toimintakertomus ja muut julkaisut

Tamyn toimintakertomus esittelee edeltävän vuoden toiminnan tiiviissä paketissa. Toimintakertomukset painetaan, mutta kätevimmin toimintakertomuksiin ja muihin Tamyn julkaisuihin pääset tutustumaan Tamypediassa sekä Tamyn sivuilla Säännöt ja strategiat -osiossa, josta löydät mm. Tamyn talousarvion.

Lisäksi voit ladata Tamyn jäsenkyselyn itsellesi alta pdf-muodossa: