Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät Tamyssa.

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta TTYY ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy yhdistyvät tamperelaisten yliopistojen yhdistyessä vuoden 2019 alusta. Yhdistymiskoordinaattori koordinoi ylioppilaskuntien yhdistymistä, laatii projektisuunnitelman ja huolehtii prosessin aikataulutuksesta sekä sujumisesta. Koordinaattori toimii yhdistymiseen liittyvien prosessien asiantuntijana ja uuden ylioppilaskunnan yhteisöllisyyden rakentajana.

Projektisihteerin tehtävänä on edustajistovaalien järjestäminen yhdessä keskusvaalilautakunnan ja pääsihteerin muodostaman työryhmän kanssa marraskuun alussa. Haku on käynnissä 25.4. klo 15 saakka.

Tamy etsii opiskelijoita Tampereen ylioppilastalosäätiön valtuuskuntaan ja Tamyn keskusvaalilautakuntaan vuodelle 2017. Lisäksi haetaan jäseniä Tampereen opiskelija-asuntosäätiön valtuuskuntaan vuosiksi 2017–2018. Hae 29.1. mennessä!

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan talousvaliokunta on keskustelua, asioiden valmistelua ja toimeenpanoa varten perustettu, hallituksen nimeämä toimielin. Talousvaliokunnan toimikausi kestää vuoden 2017 loppuun asti ja se kokoontuu tarpeen mukaan, noin 4-8 kertaa vuoden aikana. Haku talousvaliokuntaan päättyy sunnuntaina 29.1.2017.

Innostutko viestinnällisistä haasteista? Onko tiedonhallinnan kehittäminen sinulle tuttua? Kiinnostaako sinua nettisivujen sisällön uudistaminen? Tampereen yliopiston ylioppilaskunta hakee nyt innostavaan joukkoonsa projektityöntekijää viestinnän ja tiedonhallinnan kehittämisprojektiin.

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia puolia sekä opiskelijaelämästä, että ylioppilaskunnastasi? Hae Tamyn valiokuntiin tai kulttuurijaostoon!

Miltä kuulostaisi toimia organisaatiossa, joka vastaa 11 000 opiskelijan edunvalvonnasta ja palveluiden tarjoamisesta? Tamyn hallitushaku on nyt käynnissä, ja etsimme innostuneita toimijoita tekemään opiskelijan elämästä entistä parempaa. Hallitus vastaa ylioppilaskunnan jokapäiväisen toiminnan pyörittämisestä yhdessä Tamyn työntekijöiden kanssa.

Tamy etsii kolmea uutta freelance-graafikkoa. Graafikot aloittavat toimintansa vuoden 2017 alusta. Haku päättyy 20.11.2016 klo 23.59.

Tamyn vuosittaiset Naiskulttuuripäivät järjestetään vuonna 2017 maaliskuun alussa.

Tehtävän hoitamiseksi edellytetään hyvää yhteistyö- ja ideointikykyä sekä kiinnostusta tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksiin. Kokemus tapahtumajärjestämisestä katsotaan eduksi. Toimenkuvaan kuuluu tapahtumien suunnittelu, toteutus ja rahoituksen hakeminen sekä tiedotus. Työ tehdään yhteistyössä ylioppilaskunnan hallituksen yhdenvertaisuusvastaavan ja sosiaalipoliittisen asiantuntijan kanssa.

Sihteerin työaika on yhteensä 120 tuntia. Projektin suunnittelu aloitetaan välittömästi.

Hakuaika on 15.9.2016-21.9.2016.

Sivut