Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tiedotteet

Tamyn julkaisemat tiedotteet.

Tamy on yllättynyt Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) hallituksen tämänpäiväisestä kannanotosta, jossa se penää lisäaikaa ja rahaa Tampere3-prosessiin ja ottaa kantaa tulevan yliopiston johtamismalliin. Myös Tampereen yliopiston ylioppilaskunta pitää yhdessä alkuvuodesta sovittua aikataulua varsin kireänä, mutta katsomme että päätös sen viivästyttämisestä pitäisi sopia yhdessä kaikkien osapuolten kesken.

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta ja Elävän Kirjallisuuden Yhdistys – ELKI ry ry järjestävät vuonna 2017 yhteistyössä valtakunnallisen A. E. Jänneksen rahaston kirjoituskilpailun aiheella "Sinisiä unelmia". Tamy on järjestänyt kirjoituskilpailuja Elli ja Niilo Jänneksen poikansa muistoksi lahjoittamasta rahastosta vuodesta 1956 lähtien.

Tamy siirtyy käyttämään sähköistä opiskelijakortin tilaussovellusta toukokuussa 2017.

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta valitsi perinteikkään Vappulakki-palkinnon saajaksi tänä vuonna NääsPeksin. Vappulakki on tunnustuspalkinto, joka jaetaan vuosittain sellaiselle Tampereen tai lähialueen kulttuuritoimijalle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt opiskelijakulttuuria ja opiskelijoiden kulttuuria, opiskelijana olemista sekä olemista opiskelemisesta huolimatta.

Toukokuun alusta alkaen Tamyn toimisto palvelee kesäaukioloajoin klo 8-11 ja 12-14.

Tampere3-säätiö perustettiin torstaina 20.4.2017 Tampereen Raatihuoneella. Perustajatahot allekirjoittivat säätiön perustamisasiakirjat ja vahvistivat näin sitoutuneensa viemään prosessin maaliin asti. Lisäksi yli vuoden kestäneet neuvottelut tulevan säätiöyliopiston nimestä ovat päätyneet yhteisymmärrykseen yliopistojen kesken: Tampereen uusi yliopisto aloittaa toimintansa 1.1.2019.

Tamy toivottaa hyvää pääsiäistä!

Tamyn hallitus teki torstaina 30.3.2017 kokouksessaan päätöksen toiminta-avustusten myöntämisestä ylioppilaskunnan piirissä toimiville aine-, yksikkö- ja harrastejärjestöille. Päätös tehtiin järjestövaliokunnan esityksen pohjalta.

Oletko pohtinut mitä esimerkiksi koulutuspoliittinen vaikuttaminen Tamyn toimiston näkökulmasta on? Mitä ihmettä järjestösektori tekee? Millainen on asiantuntijoiden työnkuva? Entä hallituslaisten? Näihin kysymyksiin vastasi Tamyn toimiston arki –somekampanja. Seuraa Tamya Instagramissa: SU_Tamy.

Tamyn palvelutoimisto on suljettu ke 22.2. ja to 23.2. Perjantaina toimisto auki rajoitetusti!

Sivut