Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tiedotteet

Tamyn julkaisemat tiedotteet.

Tamy on yllättynyt Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) hallituksen tämänpäiväisestä kannanotosta, jossa se penää lisäaikaa ja rahaa Tampere3-prosessiin ja ottaa kantaa tulevan yliopiston johtamismalliin. Myös Tampereen yliopiston ylioppilaskunta pitää yhdessä alkuvuodesta sovittua aikataulua varsin kireänä, mutta katsomme että päätös sen viivästyttämisestä pitäisi sopia yhdessä kaikkien osapuolten kesken.

Oletko pohtinut mitä esimerkiksi koulutuspoliittinen vaikuttaminen Tamyn toimiston näkökulmasta on? Mitä ihmettä järjestösektori tekee? Millainen on asiantuntijoiden työnkuva? Entä hallituslaisten? Näihin kysymyksiin vastasi Tamyn toimiston arki –somekampanja. Seuraa Tamya Instagramissa: SU_Tamy.

Tamyn palvelutoimisto on suljettu ke 22.2. ja to 23.2. Perjantaina toimisto auki rajoitetusti!

Tamyn viestintää kehitetään vuoden 2017 aikana merkittävästi. Toimintasuunnitelmaan on sisällytetty kokonaan oma viestintäprojekti, jota kaksi hallituksen viestintävastaavaa luotsaa. Lisäksi toimiston henkilöstömäärää on kasvatettu helmikuun alussa viestinnän projektityöntekijällä.

Tamyn edustajisto valitsi kokouksessaan 8.2.2017 uuden puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa edustajistolle. Puheenjohtajaksi valittiin Mikael Malkamäki (Hallintotieteiden liitto – HALLI), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Milka Hanhela (Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto Viva) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Olli Ruotsalainen (BOSA beer party).

Tamyn hallitus 2017 järjestäytyi alustavasti torstaina 8.12.2017.

Tamyn, TTY ja Tamkon sähköinen opiskelijakortti on vihdoin täällä! Mobiiliopiskelijakortilla et enää tarvitse fyysistä korttia, vaan kortti on aina puhelimesi mukana. Opiskelijakortin lisäksi mukana on myös valtava määrä opiskelijatarjouksia, joita voit selailla kortissasi. Tamy järjestää sekä keskustan että Kaupin kampuksella julkaisutapahtumat, joiden jälkeen opiskelijakortin käyttö onnistuu mobiililaitteilla.

Tamyn edustajisto valitsi kokouksessaan 30.11.2016 ylioppilaskunnalle uuden puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2017. Tamyn puheenjohtajana toimii vuonna 2017 Mikko Lampo edustajistoryhmästä Sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät.

Joulukuussa Tamyn toimiston aukioloissa on muutamia poikkeuksia. Tarkistathan aikataulut!

Opiskelijat ja Tampereen yliopiston henkilöstö ottivat kantaa Tampere 3 -prosessin valmistelutyöhön. Yliopistoyhteisön viesti oli selvä: lisää demokratiaa ja avoimuutta päätöksentekoon. Kokosimme tapahtuman taltioinnit sivuillemme. Päivitämme listaa.

Sivut