tumblr page counter

Tamy

Ostetaan hyvä omatunto

Tampereella päätettiin lähestyä kulutuksen ja kehityksen teemaa länsimaiden kulutuksen kautta. Onko kuluttaja vastuussa siitä, tehdäänkö kauppaa eettisesti ja kestävän kehityksen lähtökohtien mukaisesti? Voiko kuluttamalla vaikuttaa? Kuinka paljon vastuuta voidaan jättää markkinavoimille ja kuinka paljon valtioiden pitäisi puuttua kulutuksen ja kehityksen suuntaan?

Viikon kaksi pääseminaaria lähestyvät aihetta yritysten ja kuluttajan vastuiden välisen suhteen kautta. Torstain yritysvastuuseminaarissa pohditaan vastuunkantoa ja keskiviikkona puolestaan sertifiointijärjestelmiä, joiden avulla vastuuta pyritään kantamaan. Lisäksi luennoilla päästään syventymään muutamaan yksityiskohtaisempaan näkökulmaan kulutuksesta ja kehityksestä.

Jotta meno ei menisi liian vakavaksi, viikolla pääsee pitämään myös hauskaa mm. tanssitunnilla, leffaillassa ja Rock da Globe –lopetusbileissä. Kehitystorilla voit tutustua kehitysyhteistyön parissa työskenteleviin järjestöihin ja toivottavasti löytämään oman foorumisi vaikuttaa. Tamyn Intia-hanketta voit ostamalla kahvia kahvila Valosta tai syömällä kehylounaan jossakin yliopiston ravintolassa.

Kerää itsellesi lahjakortti

Voit kerätä viikon aikana leimoja tapahtumista (keskiviikon ja torstain seminaareista saat 2 leimaa, muista tapahtumista yhden). Kun olet saanut 7 leimaa täyteen, palauta leimapassisi 7:n leiman saamisen yhteydessä. Passin saat kun olet ansainnut ensimmäisen leimasi. Nopeimmat 7 leimaa täyteen saaneet saavat lahjakortin. Katso palkinnot. Saat valita passin palauttamishetkellä jäljellä olevista palkinnoista mieluisimman. Aloitustempauksesta, kehitystorista, kehylounaista ja loppubileistä ei saa leimaa. Jos palkintoja on jäljellä vielä loppubileiden alkaessa, ne arvotaan kaikkien ennen klo 23 tulleiden kesken.

Tykkää kehyviikosta ja voita lippuja

Tykkää kehyviikon facebook-sivusta ja osallistut lopetusbileiden lippupaketin arvontaan. Lippupaketti sisältää 4kpl pääsylippuja Rock da Globe -bileisiin (sis. narikan) sekä pääsyn jonon ohi Volumeen. Arvonta suoritettiin torstaina 29.9. ennen klo 21.00 sivusta tykänneiden kesken. Voittajaksi selvisi Tiina Riihilahti, onnea voittajalle!

Ajankohtaisia ilmoituksia

Punainen Risti kerää vaatteita tiistaina 4.10. kehytorilla, ei maanantain aloitustempauksessa! Pahoittelut virheellisestä tiedotuksesta. Vaatteita voidaan ottaa vastaan tarvittaessa myös maanantaina.

Ekokemin ekskulle on vielä paikkoja! Ilmoittaudu pian mahtavalle reissulle osoitteeseen kehykoordinaattori@tamy.fi!

Aloitustempauksen ja Eurooppanuorten seminaarin paikka on muuttunut. Tempaus on juhlasalin aulassa, eikä päätalon edustalla. Seminaari puolestaan järjestetään tilassa Pinni A1078.

Pääyhteistyö- kumppani

Ravintolayhteistyö

Yhteistyöjärjestöt

Yhteistyökumppanit