Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Kokous- ja oleskelutilat


Domus-klubi
Ainejärjestötila
Tamyn kokoushuone
Ryhmätyötila Akvaario

Yliopiston tilavaraus

Domus-klubi

(Pellervonkatu 8/Väinämöisenkatu 11) 

Tampereen vanhimman opiskelija-asuntolan Vanhan Domuksen pohjakerroksessa sijaitseva klubi sopii niin kokoustamiseen, peli-iltoihin kuin kaupungissa vierailevien kollegoiden majoittamiseenkin. Sitä voivat varata käyttöönsä kaikki Tamyn piirissä toimivat kerhot ja järjestöt – sitä siis ei anneta Tamyn jäsenten yksityiskäyttöön. Lue lisää Domus-klubin varaamisesta järjestölle Järjestöpalvelut-osiosta.

Tamyn ainejärjestötila

(Pinni A:n porttiosa, 4. krs.)

Tamyn ainejärjestötila sijaitsee Tampereen yliopiston keskustakampuksella (Pinni A:n porttiosan ylin kerros, A4101, mikroluokkaa vastapäätä). Se on tarkoitettu ensisijaisesti vailla omaa tilaa olevien ainejärjestöjen käyttöön, mutta kuka tahansa opiskelija voi vapaasti oleilla siellä rakennuksen aukioloaikana. Sisään pääsee mikroluokkien tapaan näyttämällä opiskelijakorttia tunnistimelle.

Tila koostuu keittonurkkauksella varustetusta oleskelutilasta, kokoushuoneesta, lukollisesta varastosta sekä toimistonurkkauksesta. Keittonurkkauksessa on astianpesukone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja sekalaisia astioita. Oleskelutilassa on sohvaryhmiä, hyllyjä, ilmoitustauluja ja muita tuoleja. Pienimuotoiset tapaamiset tai kokoukset sujuvat matalien pöytien äärellä. Lisäksi tilassa on tietokone (nettiyhteyksin, totta kai).

Ainejärjestötilan oleskelutilaa ei tarvitse eikä voikaan varata, mutta tilan yhteydessä on pienehkö kokoushuone. Se sopii esimerkiksi yhdistysten hallitusten kokouksiin ja sen varusteina on pitkä pöytä tuoleineen ja piirtoheitin.

Kokoushuonetta varataan Google-kalenterina löytyvästä varauskalenterista. Kalenterin varaustietoja ja vapaita aikoja voi kuka tahansa käydä katsomassa, mutta varauksen tekemiseen tarvitaan gmail-tunnukset. Monilla tilaa käyttävillä järjestöillä onkin jo käytössään tunnukset muotoa jarjestonnimi@gmail.com. Lisätietoja varauskalenterin käytöstä saa Tamyn järjestö- ja viestintäasiantuntijalta, joka myös myöntää tunnuksia kalenteriin.

Lisäksi ainejärjestötilan yhteydessä on pieni varastotila, jossa on ainejärjestöjen hallussa olevia säilytyskaappeja. Sinne pääsee ainoastaan avaimilla. Säilytyskaappeja vapautuu toisinaan. Niistäkin voi tiedustella järjestö- ja viestintäasiantuntijalta.

Huomioitavaa

  • Siivoa tila käytön jälkeen vähintäänkin siihen kuntoon, jossa se oli ennen käyttöä!
  • Tiskaa käyttämäsi astiat tai laita ne tiskikoneeseen. Tiloissa käy siivooja, mutta hänen tehtäviinsä ei kuulu tiskikoneen täyttäminen tai tyhjentäminen eikä varsinkaan tiskaaminen. Jos kone on täynnä likaisia astioita, laita se käyntiin, ja jos se on täynnä puhtaita astioita, tyhjennä se.
  • Kierrätä jätteesi.
  • Muista sammuttaa kahvinkeitin!
  • Tila on tarkoitettu rauhalliseen oleskeluun, kahvitteluun ja kokousteluun.

Tamyn kokoushuone

(Yliopistonkatu 60 A, 2. krs)

Tamyn päämajan tiloissa Pienteollisuustalon toisessa kerroksessa sijaitseva kokoushuone on pääasiassa ylioppilaskunnan omassa käytössä, mutta sitä voivat varata ilmaiseksi esimerkiksi kokouksia, elokuva- tai peli-iltoja varten myös Tamyn piirissä toimivat kerhot ja järjestöt.

Kokoushuoneessa on tilaa parillekymmenelle kokoustajalle, joista noin kymmenen mahtuu pöydän ääreen. Huoneen varusteisiin kuuluu kattoon kiinnitetty tykki, jolla kokousasioita voi heijastaa seinälle kaikkien nähtäväksi. Lisäksi tilassa on käytettävissä kaiuttimet ja web-kamera, joten siellä on mahdollista pitää esimerkiksi skype-palaveri. Kokoushuoneesta löytyy myös scart-johto, jolla oman koneen voi yhdistää huoneen varusteisiin.

Tila kannattaa varata ajoissa, sillä hallituksella ja myös joillakin valiokunnilla on omat vakituiset kokousajankohtansa. Hoida siis varauksesi palvelutoimiston toimistosihteerin kalenteriin ajoissa! Varaukset tehdään Tamyn toimistosihteerille. Kokoushuonetta ei voi varata lauantaille tai sunnuntaille.
 

Akvaario

Tamyn tiloista löytyy myös ryhmätyötila, joka on saanut nimityksen Akvaario. Tilan voit varata ottamalla yhteyttä toimistosihteeriin . Akvaariosta ei löydy tietokonetta, mutta palvelutoimistosta voi lainata videotykin, jonka voi liittää omaan koneeseensa. Ryhmätyötilan pöytä on ihanteellinen niille, jotka ovat kyllästyneet tekemään töitä pelkästään istuen, sillä pöydän voi säätää myös seisomatyöskentelyyn sopivaksi.

Muuta huomioitavaa

  • Tamyn toimiston ovet ovat visusti lukossa klo 16:n jälkeen. Jos haluat käyttää tilaa ajankohdan jälkeen eikä sinulla ole avaimia Tamyyn, sinun täytyy sopia ovien avaamisesta hyvissä ajoin tilan varauksen yhteydessä.
  • Edelliseen liittyen: ovia Tamyyn ei saa pitää auki klo 16:n jälkeen. Ovi on käytävä avaamassa kaikille tulijoille erikseen. Tamyn ovella on ovikello.
  • Kokoushuone ja ryhmätyötila on ehdottomasti siivottava käytön jälkeen ja jätettävä ne vähintäänkin siihen kuntoon, missä ne olivat ennen käyttöä. Jos käytätte Tamyn keittiön astioita, ne on tiskattava tai laitettava siististi keittiön astianpesukoneeseen.

Yliopiston tilavaraus

Lue ohjeet, miten tilavaraus tehdään yliopistolle.