Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tamyn linjapaperia päivitetään - kommentoi kesän aikana!

 

Tamyn linjapaperi on ylioppilaskunnan keskeisimpiä toimintaa ohjaavia dokumentteja. Linjapaperissa kuvataan ne poliittiset tavoitteet, joihin Tamyn edunvalvontatyö koulutus- ja sosiaalipoliittisella sektorilla sekä kansainvälisissä asioissa ja järjestötyöllä tähtää. Linjapaperissa kuvataan siten tavoitetilaa, johon pyritään.

Tamyn linjapaperi on edellisen kerran hyväksytty edustajistossa vuonna 2012. Kuten muitakin toimintaa ohjaavia dokumentteja, on myös linjapaperia tarpeen päivittää tasaisin väliajoin.

Tamyn toimintasuunnitelman 2017 mukaisesti linjapaperia päivitetään kuluvana vuonna. Valmistelua on tehty Tamyn hallituksen ja asiantuntijoiden voimin sekä edustajistolle keväällä pidetyn työpajatyöskentelyn avulla.

Päivitetyn linjapaperin luonnos on avoimella kommenttikierroksella 2.6.-20.8.2017. Päivitetty linjapaperi käsitellään edustajistossa syksyllä.

Päivitetyn linjapaperin luonnos (pdf-tiedosto)

Kommentointilomake

Linjapaperin vanha versio on tarkasteltavissa täällä.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (Varmenna käyttäen ääntä)
Kirjoita kuvassa näkemäsi kirjaimet. Kirjaimen koosta ei tarvitse välittää. Jos et saa kuvasta selvää, lähetä lomake niin saat uuden kuvan.