Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Lainaus ja varaus

 

Tamylta lainattavat ja vuokrattavat pelit ja vehkeet

Varattavat kokous- ja illanviettotilat

Huom! Yliopiston tilavarauksen käytäntö on muuttunut ja tilavaraukset tehdään nykyään e-lomakkeen kautta - katso ohjeet järjestöjen tilavarauksista yliopistolle.

Domus-klubi

(Pellervonkatu 8/Väinämöisenkatu 11)

Tampereen vanhimman opiskelija-asuntolan Vanhan Domuksen pohjakerroksessa sijaitseva klubi sopii niin kokoustamiseen, peli-iltoihin kuin kaupungissa vierailevien kollegoiden majoittamiseenkin. Sitä voivat varata käyttöönsä kaikki Tamyn piirissä toimivat kerhot ja järjestöt. Klubia voi varata soittamalla Tamyn palvelutoimiston toimistosihteerille, josta myös klubin avain haetaan. Domus-klubin oleskelutila

Aina avaimen hakemisen yhteydessä yhdistyksen edustajan on allekirjoitettava käyttäjälomake, jossa sitoudutaan käyttöehtoihin ja klubin luovuttamiseen vähintään siinä kunnossa kuin se oli ennen yhdistyksen varausta.

Klubilla on suihkutilat, ja keittokomerosta löytyy kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, keittolevy sekä astioita. Jos astioita tarvitsee suuremmallekin porukalle, kannattaa harkita Tamyn laina-astiaston vuokraamista. Näiden ohella varustukseen kuuluvat stereot sekä kymmenen kappaletta patjaa, joita säilytetään eteisen ja takkahuoneen yhdistävässä varastohuoneessa.

Tilassa on lisäksi kokouspöytiä tuoleineen, pari sohvaa, baaritiski ja jääkaappi sekä irtojakkaroita. Klubille mennään sen omasta ovesta, joka löytyy rakennuksen itäpuolelta parkkipaikan maastosta (ks. kartta – Domus-klubi merkitty siihen punaisella pallolla: saat kartan isommaksi klikkaamalla sitä).

Domus-klubin sijainti

Klubi kunnostettiin kesällä 2011, ja sen siistinä ja viihtyisänä pysyminen on tilaa käyttävien järjestöjen harteilla. Lisäksi klubiln siisteyttä ylläpitävät erikseen valittu "siivousrinki", joka koostuu Tamyn piirissä toimivista järjestöistä. Siivousrinkiin haetaan järjestöjä alkuvuodesta. Ideoita Domus-klubin kehittämiseen ja viihtyisämmäksi tekemiseen voi esittää järjestö- ja viestintäasiantuntijalle tai hallituksen järjestövastaavalle.

Domus-klubin käyttöehdot lyhyesti

  1. Klubi on siivottava käytön jälkeen. Roskat on vietävä, astiat tiskattava, huonekalut laitettava järjestykseen ja tahrat sekä muut mahdolliset roskat on pyyhittävä. Jos siisteydessä havaitaan yhdistyksenne käytön jälkeen puutteita, tilan siivous tilataan ulkopuoliselta taholta ja lasku siitä peritään yhdistykseltänne (väh. 100 euroa).

  2. Varastohuoneen patjat on tarkoitettu ainoastaan yöpymiskäyttöön, ei istuskeluun tai muuhun vastaavaan. Ne on laitettava käytön jälkeen takaisin siistiin pinoon varastoon, eikä niitä saa taittaa. Yhden patjan hinta on 45 euroa, joten jos jokin patja esimerkiksi likaantuu käyttökelvottomaksi järjestönne varauksen aikana, korvaus siitä peritään yhdistykseltänne.

  3. Klubille ei saa jättää mitään ylimääräistä roinaa.

Muut tilat

Domus-klubin ohella Tamyn piirissä toimivilla yhdistyksillä on käytössään seuraavat tilat maksutta:

  • Tamyn ainejärjestötila (Pinni A:n porttiosa, 4. kerros). Ainejärjestötilaan kaikki opiskelijat ovat tervetulleita oleskelemaan, lueskelemaan kirjaa ja vaikka juomaan kupposen kahvia. Lisäksi sen kokoushuonetta voi varata nimensä mukaiseen käyttöön.
  • Tamyn kokoushuone (Yliopistonkatu 60 A, 2. kerros). Kokoushuone on pääasiassa ylioppilaskunnan omassa käytössä, mutta sitäkin voi varata esimerkiksi kokouksia tai peli-iltoja varten. Varaus kannattaa tehdä ajoissa!
  • Tamyn ryhmätyötila Akvaario (Yliopistonkatu 60 A, 2. kerros) Ryhmätyötilaa voi käyttää pienempiin kokouksiin tai tapaamisiin.

Tilat yliopistolla

Järjestöjen tilavaraus käytäntö muuttui keväällä 2017!
Lue ohjeet, miten tilavaraus tehdään yliopistolle.

Lainattavat ja vuokrattavat

  • Kyykkäsetti. Haluaisiko järjestösi treenata MM-kyykkää varten? Tamyn kyykkäsetit ovat lainattavissanne!
  • Lauta- ja ulkopelit. Peli-ilta suunnitteilla, mutta ei pelejä kellään? Lainaa Tamylta!
  • Työkalupakki ja porakone. Ainejärjestötilan remontti tiedossa? Tamylta saa lainaan työkalupakin ynnä porakoneen!