Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Liikunta

Liikuntapalvelujen tarkoituksena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja mahdollistaa terveyden kannalta riittävä liikunnan harrastaminen.

Unipoli Sport tarjoaa liikuntapalveluja kaikille Tampereen korkeakouluopiskelijoille. Unipoli Sportin palvelut saat käyttöösi maksamalla 65 euron maksun keskustakampuksen liikuntatalo Atalpaan. Samalla maksulla voit rekisteröidä käyttöoikeuden myös kaikkiin TTY:n ja Tamkin liikuntapalveluihin. Käytössäsi on siis kolmen kampuksen kuntosali-, ryhmäliikunta-, kurssi- ja muu liikuntatarjonta. Kulkuoikeudet muihin kouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Ota mukaasi Atalpan käyttömaksun maksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelijakortti. Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä.

Tampereen yliopiston opiskelijoiden liikuntayhdistys UtaSport tarjoaa opiskelijoille monenlaisia liikuntamahdollisuuksia edullisesti. UtaSportin toiminnan ytimessä ovat lajikerhot, jotka kokoavat yhteen eri lajien harrastajia ja järjestävät yhteistä toimintaa. Lisäksi UtaSport järjestää muun muassa lajikokeiluja ja kaikille opiskelijoille suunnattuja liikuntatapahtumia.

Tamyn hallituksessa 2017 liikunta kuuluu Soile Koski-Ahon vastuualueeseen.

Tamyn liikuntapoliittiset tavoitteet on määritelty Tamyn liikuntapoliittisessa linjapaperissa: