Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Opiskelijaedut

Yleiset opiskelijaedut

Perustutkinto-opiskelijan sininen opiskelijakortti oikeuttaa erilaisiin valtakunnallisesti sovittuihin alennuksiin ja etuihin, jotka on lyhyesti esitelty alla. Tietoa jatko-opiskelijan eduista löydät Jatko-opiskelijalle-osiosta.

  • Opiskelijakortilla olet Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palvelujen piirissä. YTHS tarjoaa terveyden- ja sairaanhoitoa, mielenterveyspalveluja sekä suun terveydenhuoltoa erittäin edullisesti. Terveydenhoitajan ja yleislääkärin vastaanotot sekä laboratoriotutkimukset ovat maksuttomia, samoin uusien opiskelijoiden terveystarkastus ja suun tutkimus.

  • Voimassaolevalla vuositarralla varustetulla opiskelijakortilla saa 45–55 prosentin alennuksen junamatkoilla (VR) sekä yli 60 km matkoilla linja-autoissa (Matkahuolto). Tampereen kaupungin liikennelaitoksen (TKL) busseissa opiskelijat saavat alennuksen yksittäisen matkan sekä 30 päivän kausilipun hinnoista.

  • Opiskelijakortti oikeuttaa edullisiin hintoihin myös yliopiston ravintoloissa ja muissa ateriatuen piirissä olevissa opiskelijaruokaloissa (ks. opiskelijaravintolahaku Kelan Ateriatuki-sivulla). Voit myös ladata korttiisi Juveneksen lounaita, jolloin saat ateriasi vielä edullisemmin.

 


Opiskelijan Tampereen edut

Tampereen seudulla opiskelija-alennuksia hankkii kaikkien korkeakouluopiskelijoiden yhteinen Opiskelijan Tampere, jonka verkkosivuilta löytyy aakkostettuna ja toimialoittain jäsenneltynä satoja etuja ja alennuksia.

 

Tamyn yhteistyökumppanien edut

 


Atro Vuolle

Tilausliikenne Atro Vuolle Oy tarjoaa Tamyn jäsenille joustavaa ja laadukasta matkustusmukavuutta. Mainitse tilatessasi yhdistyksen nimi ja TAMY, niin saat kuljetuksen edullisesti jäsenhinnoin ja Finnkinon leffalipun kaupan päälle!


Juvenes - Opiskelijoiden omistama

Opiskelijakorttiin ladattavan halvemman lounaan lisäksi huikea määrä muita opiskelijaetuja. Palvelemme opiskelijoita monipuolisesti tarjoamalla laadukkaita ja edullisia ravintola-, kahvila- sekä paino- ja julkaisupalveluja.
Tutustu tarjontaan nettisivuilla www.juvenes.fi
Oman kampuksesi ruokalistojen koostesivut löydät täältä
 
 

Suomen Telecenter 

Yritys tarjoaa opiskelijoille osa-aikaisia töitä opiskelujen oheen. Joustavat työajat sekä mahdollisuus tehdä töitä täyspäiväisesti yliopiston loma-aikoina.

Tutustu yritykseen www.suomentelecenter.fi.

Tampere Filharmonia

 
Konserttipäivän liput 2 €!
Opiskelijaliput 2 € konserttipäivänä Tampere-talon lipunmyynnistä, mikäli paikkoja on jäljellä (vain Tampere Filharmonian tuottamat konsertit). Etu ei koske poikkeushintaisia konsertteja.
 
Ilmaiseksi kausikorttisarjan konserttiin!
Kausikorttilaiset voivat lahjoittaa käyttämättä jäävän paikkansa konsertissa opiskelijalle. Opiskelijat voivat tiedustella vapautuneita kausikorttilaisten paikkoja konserttipäivänä klo 12–15 Viliina Tolvaselta (050 388 7168). Kausisarjan konsertit: www.tamperefilharmonia.fi/kausikorttilaiset
 

Tampereen joukkoliikenne

Tiesitkö, että nyt voit ladata matkakorttisi myös netissä: nella.tampere.fi.

Hanki oma matkakortti asiakaspalvelustamme, Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere!

 

 

 Tampereen Seudun Osuuspankki

Ilmaisia lounaita – onko niitä?

On! Keskitä pankki- ja vakuutusasiointisi OP Tampereeseen ja nauti lounaita omassa opiskelijaravintolassasi 80 euron lahjakortilla! Lounaslahjakortin saat konttoristamme, kun laitamme finanssiasiasi kuntoon ja tsekkaamme, että keskittämisehdot täyttyvät. Lahjakortin lunastat opiskelijahintaisiksi lounaiksi 31.12.2015 asti. Lounaslahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä siitä anneta vaihtorahaa. Etu on henkilökohtainen. Lue lisää lounaslahjakorttiedusta ja muista rahanarvoisista eduistamme: op.fi/tampere.

Varaa aika tapaamiseen osoitteessa op.fi/tampere > Ajanvaraus tai numerosta 010 254 6011. Tavoitat meidät myös  www.facebook.com/optampere

 

 

www.sahkis.fi/opiskelijatarjous

Tampereen Sähkölaitos

HyötyEnergia on täysin kotimaista, pirkanmaalaisella ja Jyväskylän seudun sekajätteellä tuotettua sähköä. Tammervoiman hyötyvoimalassa 160 000 tonnia sekajätettä vuodessa palaa pois luonnon harteilta.

Jokaiselle uuden sopimuksen tekijälle annamme 20 euron S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortit toimitetaan postitse sopimuksen oltua voimassa kolme kuukautta (3 kk). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Lue lisää: https://sahkis.fi/opiskelijatarjous/

 


Tampereen Teatteri

Etukortilla edullisesti teatteriin! HeviJuuseri-kortti, opiskelijoiden ja alle 25-vuotiaiden etukortti teatteriin. Vuosihinta vain 45 €. HeviJuuseri-kortit vain Lippumyymälä Liparista p. (03) 2160500.

Teatteritalo, Keskustori 2 33100 Tampere. www.tampereenteatteri.fi 

 

Tampereen Työväen Teatteri

Tunti ennen esitystä TTT:n omiin näytelmiin liput -50 % peruslipun hinnasta. Etu opiskelijakortilla.