Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Opiskelijakortti

Saadaksesi opiskelija-alennukset sinulla täytyy olla opiskelijakortti. Sen esittämällä saat tuntuvia opiskelijaetuja kautta maan, joten sille kannattaa varata vakipaikka kukkarosta. Yliopistolla kortti toimii myös kulunvalvontakorttina kampuksella ja Atalpassa sekä kirjastokorttina. Lisäksi siihen voi ladata Juveneksen lounaita.

Kortilla saataviin opiskelijaetuihin voit tutustua näiden sivujen Opiskelijaedut-osiossa.

Lisätietoja jatko-opiskelijan vihreästä kortista ja siitä, kuinka se eroaa perustutkinto-opiskelijan kortista, löydät Jatko-opiskelijalle-osiosta.

Kortin tilaaminen

Uuden opiskelijan materiaalien mukana saamasi korttihakemuskaavake kannattaa palauttaa heti sähköisen ilmoittautumisen jälkeen. Hakemus palautetaan Tamyn palvelutoimistoon (Yliopistonkatu 60 A, 2. krs). Toimisto on avoinna jälleen 25. heinäkuuta alkaen. Voit siis toimittaa korttihakemuksen myös postitse osoitteella Tampereen yliopiston ylioppilaskunta, Yliopistonkatu 60 A 2. krs, 33100 TAMPERE. Laita kuoreen selkeä merkintä siitä, että kyseessä on korttihakemus.

Jos et voi ilmoittautua sähköisesti, voit jättää korttihakemuksen Tampereen yliopiston aktuaarinkansliaan ilmoittautumisesi yhteydessä. Porin yksikössä opiskelevat hoitavat opiskelijakorttiasiat Pointer ry:n kautta.

Tampereella opiskelevat voivat hakea valmiin opiskelijakorttinsa Tamyn palvelutoimistosta toimistosihteeriltä  ja Porissa opiskelevat Pointer ry:n (ks. ucpori.fi/pointer) opiskelijasihteeriltä. Lista valmistuneista opiskelijakorteista Tampereen osalta löytyy Tamyn nettisivuilta osoitteesta tamy.fi/opiskelijakortti.

Korttitilauksia lähetetään valmistajalle joka maanantai loka-marraskuulle asti, myöhemmin kaksi kertaa kuukaudessa. Korttien toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Huomaathan, että korttitilauksesi voidaan laittaa eteenpäin vain jos olet läsnäolevaksi ilmoittautunut.

Kevään 2016 kortit tehty, kesätauolla ei kortteja tehdä.

Lukukauden 2016-2017 ensimmäiset korttitilaukset lähtevät Antennaan maanantaina 25.7.2016. Kortit valmistuvat noin kahdessa viikossa

 

LÄSNÄOLEVIKSI ilmoittautuneet perustutkinto-opiskelijat voivat tarkistaa korttinsa valmistumisen opiskelijanumeron ( uusilla opiskelijoilla numerosarja suunnilleen 4XXXXX ) perusteella säännöllisesti päivittyvältä listalta. Jatko-opiskelijakortin valmistumista ei voi seurata listalta. Korttien valmistuminen kestää 2-3 viikkoa.

 

Kortin noutaminen

Mikäli opiskelijanumerosi on listalla, voit noutaa korttisi Tamyn palvelutoimiston toimistosihteeriltä.  HUOM! Opiskelijanumerot säilyvät listalla vain reilun kuukauden. Korttisi voi olla valmiina, vaikkei numeroasi enää näkyisikään.

Huomaathan, että opiskelijanumerosi tulee listalle näkyviin vasta kun olet läsnäolevaksi ilmoittautunut. Vaikka kortti olisikin jo valmiina, niin sitä ei voi lunastaa ennen kuin olet ilmoittautunut läsnäolevaksi. ( pelkkä opiskelupaikan vastaanotto ei siis riitä )

Kaikki kortit maksavat kymmenen euroa.  Ota mukaasi  kuvallinen henkilökortti, sillä se on esitettävä korttia lunastettaessa.

Tampereen yliopistolla sininen perustutkinto-opiskelijan opiskelijakortti toimii lisäksi kulunvalvontakorttina, jolla pääset kulkemaan kampuksella myös ilta-aikaan. Kaikki kortit ovat varustettuja myös yliopiston kirjaston viivakoodilla. Kirjastokortti aktivoidaan kirjastossa.

Jos olet maksanut Unipoli Sportin liikuntamaksun, oman korkeakoulun liikuntatilojen kulkuoikeudet päivitetään automaattisesti opiskelijakorttiisi, jolloin oman korkeakoulun liikuntatiloja voi alkaa käyttää normaalisti. Kulkuoikeudet muihin korkeakouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta, jota ennen muiden koulujen tiloja ei voi käyttää

Säilytä korttia huolellisesti!