Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Pakettiauto

Tamyn pakettiauto on jälleen lainattavissa

Lue lainaehdot- ja ohjeet tarkasti ennen kuin varaat auton.

Jos Tamyn paku on varattu ja tarvitset pakettiautoa,  tutustu Europcarin tarjoukseen Tamyn jäsenille. Tarjous näkyy pienenä sivun alareunassa ja suurempana oheisen linkin kautta.

Tamy paku

Tamyn pakettiauton sopimusehdot

Tamy lainaa pakettiautoa jäsenistölle edullisella käyttömaksulla muuttoihin, tavarannoutoihin ym. tarpeisiin. Lue huolellisesti alla olevat ohjeet ennen kuin varaat pakettiauton. Varaus- ja ajo-oikeus on vain Tamyn jäsenillä (ylioppilaskunnan jäsenmaksun tulee olla maksettu ja varaajalla on oltava B-ajokortti tai Suomen poliisin hyväksymä ulkomainen ajokortti). Vuosittainen jäsenyys on voimassa 1.9.-31.8.

Avainten vastaanottaja vastaa kaikista väärinkäytöksistä ja ajoneuvolle ja mahdollisesti kolmansille osapuolille aiheutuneista vaurioista. Huom! Auto on henkilöautoa vaikeampi ajettava, joten kuljettajalle suositellaan vankkaa ajotaitoa.

Toyota Hiacen tavaratilan sisämitat. Pituus 278 cm, leveys 160 cm ja korkeus 142 cm, tavaratila 6,5 m3

1. Varaukset puhelimitse/sähköpostitse Tamyn toimistoon (puhelimitse 044 361 0210 tai sähköpostitse tamy[ät]tamy.fi)

2. Mahdollisuus varata pakettiauto kolmelle erilaiselle periodille:

  • arkipäivänä aamu- tai iltapäivä (klo 9.30–12.30 tai 12.30–15.30) 0,5 €/km (minimimaksu 10€/varaus)
  • yön yli maanantai-torstai (klo 15.30–9.30) 0,5 €/km (minimimaksu 15€/varaus)
  • viikonloppu (pe klo 15.30– ma klo 9.30) 0,5 €/km (minimimaksu 20€/varaus)

HUOM! 1.5–31.7 varausperiodit ovat 8.30–13.30 ja 13.30–8.30.

12.6-31.7. toimisto on kesätauolla, jolloin  pakun lainaus ei ole  mahdollista.

Autoa on mahdollista varata maksimissaan kolmen peräkkäisen periodin ajaksi

3. Varauksen peruminen tai ajankohdan vaihtaminen on tehtävä viimeistään päivää ennen varauksen ajankohtaa. Myöhästyneestä perumisesta peritään varausperiodin yhteenlaskettujen minimimaksujen suuruinen maksu.

4. Avaimet ovat noudettavissa yllä olevien varausperiodien alkaessa. Varattaessa useampia peräkkäisiä periodeja tulee avaimet noutaa ensimmäisen periodin aikana, muutoin varaus katsotaan peruuntuneeksi ja peritään kohdan kolme mukaiset myöhästymismaksut. Avaimet palautetaan ennen periodin päättymistä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään 20 euron suuruinen lisämaksu.

5. Autolle on varattu oma parkkiruutu (nro 44) Päätalon C-siiven pysäköintialueella. Palauta auto aina sille varattuun ruutuun.

6. Mikäli polttoainetankin merkkivalo syttyy, käy tankkaamassa auto (diesel) ja  säästä kuitti. Vain kuittia vastaan saat rahat täysimääräisesti takaisin palauttaessasi auton.

Huom! Älä käytä henkilökohtaisia bonuskortteja tankatessasi. Autoa ei tarvitse tankata, jos tankki ei ole lähellä tyhjentymistä.

7. Tarkista ajopäiväkirjasta kilometrit ennen liikkeelle lähtöä ja soita (p. 044 3610 210), jos päiväkirjan kirjaus on virheellinen, eikä täsmää kilometrimittarin lukeman kanssa. Ajon päätyttyä kirjaa kilometrit päiväkirjaan ja tuo se avainten mukana toimistolle. Virheellisestä kirjauksesta peritään 20 euron lisämaksu.

8. Tarkista, ettei pakettiautossa ole kolhuja (avainten luovutuksen yhteydessä kerrotaan mahdolliset vauriot, jotka ovat jo tiedossa). Uusista vaurioista peritään omavastuu (200 euroa) ja 30 euroa/vuorokausi ajalta, jolloin pakettiauto on pois käytöstä. Käyttäjä vastaa kaikista lainausaikana tapahtuneista vahingoista. lImoittamalla heti auton vaurioista käyttäjä säästyy korjausaikaan sidotulta maksulta ja maksaa vain omavastuuosuuden.

9. Kohdan 2 mukaiset maksut sekä mahdolliset muut korvaukset maksetaan ylioppilaskunnan palvelutoimistoon avainten palautuksen yhteydessä, poislukien 200 euron omavastuu, joka on mahdollista suorittaa laskulla.

10. Tamy ei korvaa auton käyttäjistä aiheutuneita muiden käyttäjien varausten peruuntumisia, mutta tiedottaa niistä mahdollisimman nopeasti ja ohjaa korvaavan palvelun piiriin.

Allekirjoittamalla sopimuksen pakettiauton lainaaja hyväksyy yllä mainitut ehdot.

1.5.–31.7. on voimassa kesäaikataulut.