Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Syksyn tapahtumia

Tamy järjestää erilaisia tapahtumia, kulttuuririentoja ja teemaviikkoja. Tähän on koottu niistä tärkeimpiä, jotka järjestetään sinun fuksisyksynäsi. Tapahtumista tiedotetaan muun muassa tapahtumakalenterissa ja sähköpostilistoilla, joita kannattaa seurata aktiivisesti.

Lukuvuoden avajaiset (6.9.2016)

Tamyn ja yliopiston yhteiset lukuvuoden Avajaiset avaavat rytinällä lukuvuoden – tapahtumia on pitkin päivää ja kaikki huipentuu illa Klubille Riston keikalle! Tule kuuntelemaan ja katsomaan, miten tamylaiset bailaavat!

Kaupunkisuunnistus (13.9.2016)

Kaupunkisuunnistus on niin ikään perinteinen, syksyn alkajaisiksi – Avajaisbileistä seuraavalla viikolla toteutettava leikkimielinen kisailu, jossa pääosin fukseista koostuvat joukkueet kiertävät Tampereen keskusta-alueella eri järjestöjen pitämiä rasteja. Suunnituksen jälkeen jatkobileissä suurimmat pistemäärät keränneet joukkueet sekä tietenkin parhaiten pukeutuneet tiimit palkitaan, ja luvassa on muutakin huikeaaTehtäviä kaupunkisuunnistuksessa! ohjelmaa. Lisätietoja saat tuutoreiltasi!

Järjestöviikko (syyskuu 2016) ja Aatemarkkinat

Syyskuun loppupuolella järjestetään Tamyn järjestöviikko, jonka aikana lukuisat yliopistolla ja Tamyn piirissä toimivat yhdistykset esittäytyvät tutustumisiltoineen, tapahtumineen ja bileineen. Keskellä viikkoa keskiviikkona pidetään Aatemarkkinat, joilla yhdistykset, kerhot ja muut järjestöt levittäytyvät Päätalon auloihin kokonaiseksi päiväksi esittelemään toimintaansa. Kannattaa siis tulla kiertelemään ja löytämään vaikkapa itselleen sopivin harrasteyhdistys!

Edustajistovaalit (joka toinen vuosi)

Tamyn ylin päättävä elin on nelikymmenpäinen, aivan tavallisista opiskelijoista koostuva edustajisto, joka valitaan opiskelijaäänestyksellä toteutettavilla vaaleilla kahden vuoden välein. Kaikilla Tamyn jäsenillä eli myös Sinulla on oikeus äänestää edustajistovaaleissa. Lähde vaaleihin ehdokkaaksi ja muista vähintään äänestää! Lue lisää: http://www.tamy.fi/edustajistovaalit

Tamyn synttärit (Marraskuu 2016)

Tamy täyttää 91 vuotta vuonna 2016 ja näitä juhlitaan asiaankuuluvasti.

Hengailuillat

Hengailuilloissa järjestetään kaikille opiskelijoille sopivaa, suoritteetonta ohjelmaa kuten vaikkapa retkiä ja peli-iltoja. Samalla voit tutustua uusiin ihmisiin ja opiskelupaikkakuntaan. Hengailuilloista tiedotetaan esimerkiksi Tapahtuu-viikkotiedotteessa ja tapahtumakalenterissa.

Teemaviikot

Lukuvuoden aikana Tamy järjestää useita eri teeman ympärille keskittyviä viikkoja, joihin vuonna 2016–2017 lukeutuvat muun muassa Ympäristö- ja kehitysyhteistyöpäivät,  sekä Naiskulttuuripäivät (huhtikuussa 2016). Lue lisää Teemaviikot-sivulta!