Etusivu

Tamypedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tamypedia banneri.gif

Kaikki sivut aakkosjärjestyksessä · Toimintosivut · Keskustele Tamypediasta · Uudet sivut · Yleiset ohjeet · Usein kysytyt kysymykset


Tervetuloa!

Tamypedia on kaikille Tamyn jäsenille ja Tamyn piirissä toimiville suunnattu sivusto, jota kaikki sen käyttäjät voivat muokata ja kehittää edelleen. Se on kaikkien tamylaisten yhteinen tietopankki, mutta myös mainio työkalu yhteisölliseen kirjoittamiseen, muistioiden jakamiseen sekä verkostoitumiseen.

Tällä hetkellä kuka tahansa käyttäjä voi selata Tamypediaa, mutta sivujen muokkaamiseen tarvitset Tampereen yliopiston voimassa olevan peruspalvelutunnuksen.

Kirjautuminen tapahtuu klikkaamalla tämänkin sivun oikeassa ylänurkassa olevaa linkkiä: "Kirjaudu peruspalvelutunnuksella". Jos sinulla ei ole peruspalvelutunnusta, paikallisia käyttäjätunnuksia myöntää Tamyn järjestösihteeri.

Oletko ensimmäistä kertaa Tamypediassa? Suosittelemme, että tutustut ensin Yleisiin ohjeisiin. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai palautetta wikistä, vieraile Tamypedian kahvihuoneessa.

Tamypediassa on 819 artikkelia
Mikä kumma on Tamy?
Tamyn yhteystiedotUutisia ja suositeltavia linkkejä

HUOM! Jos et ole maksanut jäsenmaksuasi tulevalle lukukaudelle, elokuun alusta lähtien kirjautuminen peruspalvelutunnuksella ei onnistu, ennen kuin suoritat maksun ja se on rekisteröity järjestelmään.

Suositeltavia artikkeleita

Kulttuuriopas banneri.gif

Linkkejä