Tamyn ainejärjestötila

Tamypedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mikä ja missä?

Tamyn ainejärjestötila sijaitsee Tampereen yliopiston keskustakampuksella (Pinni A:n porttiosan ylin kerros, A4101, mikroluokkaa vastapäätä). Se on tarkoitettu ensisijaisesti vailla omaa tilaa olevien ainejärjestöjen käyttöön, mutta kuka tahansa opiskelija voi vapaasti oleilla siellä rakennuksen aukioloaikana. Sisään pääsee mikroluokkien tapaan näyttämällä opiskelijakorttia tunnistimelle.

Tila koostuu keittonurkkauksella varustetusta oleskelutilasta, kokoushuoneesta, lukollisesta varastosta sekä toimistonurkkauksesta.

Varaus- ja käyttöohjeet

Ainejärjestötilan oleskelutilaa ei tarvitse eikä voikaan varata, mutta tilan yhteydessä on pienehkö kokoushuone. Se sopii esimerkiksi yhdistysten hallitusten kokouksiin ja sen varusteina on pitkä pöytä tuoleineen ja piirtoheitin.

Kokoushuonetta varataan Google-kalenterina löytyvästä varauskalenterista. Kalenterin varaustietoja ja vapaita aikoja voi kuka tahansa käydä katsomassa, mutta varauksen tekemiseen tarvitaan gmail-tunnukset. Monilla tilaa käyttävillä järjestöillä onkin jo käytössään tunnukset muotoa jarjestonnimi@gmail.com. Lisätietoja varauskalenterin käytöstä saa Tamyn järjestösihteeriltä.

Lisäksi ainejärjestötilan yhteydessä on pieni varastotila, jossa on ainejärjestöjen hallussa olevia säilytyskaappeja. Sinne pääsee ainoastaan avaimilla. Säilytyskaappeja vapautuu toisinaan. Niistäkin voi tiedustella järjestösihteeriltä.

Huomioitavaa

  • Siivoa tila käytön jälkeen vähintäänkin siihen kuntoon, jossa se oli ennen käyttöä!
  • Tiskaa käyttämäsi astiat tai laita ne tiskikoneeseen. Tiloissa käy siivooja, mutta hänen tehtäviinsä ei kuulu tiskikoneen täyttäminen tai tyhjentäminen eikä varsinkaan tiskaaminen. Jos kone on täynnä likaisia astioita, laita se käyntiin, ja jos se on täynnä puhtaita astioita, tyhjennä se.
  • Kierrätä jätteesi.
  • Muista sammuttaa kahvinkeitin!
  • Tila on tarkoitettu rauhalliseen oleskeluun, kahvitteluun ja kokousteluun.

Varustetaso

  • Oleskelutilassa on sohvaryhmiä, hyllyjä, ilmoitustauluja ja muita tuoleja. Pienimuotoiset tapaamiset tai kokoukset sujuvat matalien pöytien äärellä. Lisäksi tilassa on tietokone (nettiyhteyksin, totta kai).
  • Keittonurkkauksessa on astianpesukone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja sekalaisia astioita.

Kysymykset ja kommentit

Ainejärjestötilan siisteydestä ja käyttösovusta ovat vastuussa sen käyttäjät. Järjestösihteeri ottaa vastaan kysymyksiä ja kommentteja tilasta, ja kommentteja voi myös esittää tämän sivun keskusteluosiossa.