Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Tapahtumakalenteri ja tiedotepalstat

Ajankohtaisista opiskelijatapahtumista ja toiminnasta Tamyn piirissä tiedotetaan kattavimmin Tamyn tapahtumakalenterissa ja Tapahtuu- viikkotiedotteessa. Ajankohtaista-tiedotteessa tiedotetaan opiskelijoista koskevista ajankohtaisista asioista. Lisäksi Aviisi kirjoittaa ylioppilaskunnan asioista sekä painetussa että verkkolehdessään. Seuraamalla näitä tiedät, mitä tapahtuu!

Tapahtuu-tiedote ja tapahtumakalenteri sekä Ajankohtaista-tiedote

Liittymällä tapahtuu@uta.fi -listalle saat sähköpostiisi joka maanantai Tapahtuu-viikkotiedotteen sekä keskiviikko Ajankohtaista-tiedotteen. Listalle ei lähetetä mitään muita viestejä kuin nämä viikkotiedotteet, joten sähköpostivyöryä on turha pelätä.

Tapahtuu-tiedotteeseen kootaan ilmoituksia ajankohtaisista tapahtumista, jotka ovat avoimia ja suunnattuja tai muuten kiinnostavia Tamyn jäsenille. Tiedotteessa saatetaan mainostaa vaikkapa Aatemarkkinoita, Tamyn järjestöjen suurempia tapahtumia, kulttuuririentoja, tempauksia, mielenosoituksia ja Tamyn edustajiston tai valiokuntien kokouksia. Tapahtuu-tiedotteen tapahtumat lisätään myös tapahtumakalenteriin, josta ne voi käydä tsekkaamassa muulloinkin.

Kalenterissa ja tiedotteessa julkaistaan ensisijaisesti Tamyn ja sen piirissä toimivien yhdistysten ilmoituksia. Harkinnan mukaan niissä voidaan julkaista valikoituja Tamyn ulkopuolisten tahojen ilmoituksia, kuten yliopiston tai yliopistolla järjestettävien tapahtumien ilmoituksia sekä muita sellaisia tapahtumailmoituksia, joissa on selkeä painotus opiskelijanäkökulmaan.

Ajankohtaista-tiedotteeseen kootaan uutisia, lausuntoja, ym. ajankohtaisia opiskelijoita koskevia asioita sekä Tamyn ja sen piirissä toimivien yhdistysten ajankohtaista toimintaa. Lähtökohtana on, että opiskelijat saavat kootusti heitä koskevan uutiskatsauksen, johon uutiset kerätään mm. yliopistouutisista. Tiedotteen kautta tiedotetaan myös mm. avoinna olevista Tamyn työ- ja luottamuspaikoista. Yhdistykset taasen voivat jakaa tiedotteen kautta esim. nettilehtensä kaikkien opiskelijoiden luettavaksi.

Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen löydät Sähköpostilistat-osiosta. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen tapahtumakalenteriin tai tiedotteeseen löydät Apua tiedotukseen -osiosta.