Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Teemaviikot

Tamy järjestää pitkin vuotta erilaisia teemaviikkoja, joista alla esitellyt ovat vakiintuneet osaksi Tamyn perinteitä.

Teemaviikkoille ja -päiville haetaan usein projektisihteeriä järjestämään tapahtumakokonaisuus ja luomaan siitä omannäköisensä. Projektisihteerien hakua kannattaa seurata Tamyn Avoimet tehtävät -osiosta.

Kehitysyhteistyö- ja ympäristöpäivät

Vuonna 2016 järjestetään yhteisenä tapahtumana kehitysyhteistyö- ja ympäristöpäivät marraskuussa. Tutustu päiviin niiden omilla sivuilla.

Kehitysyhteistyöviikko

Vuosittain järjestettäviin teemaviikkoihin kuuluu Tamyn kehitysyhteistyöviikko. Kehyviikko järjestettiin vuosina 2011-2014 osana valtakunnallista ulkoasiainministeriön rahoittamaa hanketta, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden tietoja kehitysyhteistyöstä sekä tarjota konkreettisia keinoja vaikuttaa. Kehyviikko järjestetään yleensä loka–marraskuussa. Vuonna 2015 Tamy ei osallistu valtakunnalliseen viikkoon vaan järjestää kehitysyhteistyö- ja ympäristöpäivät.

Naiskulttuuripäivät

Naiskulttuuripäiviä on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan. Aiheet päivillä ovat vaihdelleet naisten suhteesta aikaan tai tyttöjen ilosta monikulttuurisuuteen ja kehon kuvaan. Naiskulttuuripäivät järjestetään yleensä keväisin. Tutustu päiviin tarkemmin Naiskulttuuripäivien sivulla.

Ympäristöpäivät

Ympäristöpäivillä on vuosittain vaihtuva teema ja niiden ohjelmaan kuuluu muun muassa keskustelutilaisuuksia, työpajoja, illanviettoja leffoja ja kirppiksiä. Aihealueita ovat olleen muun muassa luonto ja luovuus kaupungissa sekä ilmastonmuutos. Ympäristöpäivät järjestetään yleensä kahden vuoden välein syksyllä. Tutustu päiviin tarkemmin Ympäristöpäivien sivulla.

Teemaviikkoja tai -päiviä voidaan järjestää myös muiden aihealueiden ympäriltä, näistä tarkempaa tietoa voit seurata sähköpostitse lähetettävässä Tapahtuu-viikkotiedotteessa. Listalle voit liittyä Tamyn sivuilla olevin ohjeiden avulla. Myös Tamyn tapahtumakalenterista voit seurata tulevia Tamyn teemaviikkoja. Tapahtumakalenterin löydät Tamyn etusivulta.