Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

 

Uudelle opiskelijalle

Onnittelumme, olet nyt osa yliopistoyhteisöä!

Opiskeluaikaan yliopistolla mahtuu tenttikirjojen ääressä istumisen ja luennoilla ahkeroimisen ohella kokonainen elämä täynnä erilaisia asioita, ihmisiä ja tekemistä. Tästä osiosta löydät tiiviin ja hyödyllisen tietopaketin, joka tekee uudesta opinahjostasi, yhteisöstäsi ja opiskelukaupungistasi sinulle tutumpia.

Lisää tietoa

  • Jos hyväksymiskirjeen mukana postitettu Ekavuotisen opas on kadoksissa, voit ladata sen alta itsellesi pdf-muodossa.
  • Yliopistoon ilmoittautumisen yhteydessä saat Tamyn lukuvuosikalenterin, josta löytyy tiivis infopaketti Tamysta ja yliopistosta sekä etu- ja palvelukuponkeja opiskelijalle.
  • Infoa saat myös tuutoreiltasi ja orientoivista opinnoista, jotka järjestetään syyskuun alussa.

Heti alkusyksystä on tiedossa koko yliopistoväen yhteiset Lukuvuoden avajaiset koko päivän tapahtumineen sekä iltabileineen ja Kaupunkisuunnistus, jossa tutustutaan Tampereeseen, Tamyn piirissä toimiviin yhdistyksiin ja uusiin opiskelutovereihin. Kaikista tapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla, Tamyn Facebook-sivulla sekä sähköpostilistojemme kautta, joten kannattaa mitä pikimmiten liittyä sekä oman ainejärjestön että meidän sähköpostilistoillemme.

Opiskelijakorttihakemus kannattaa toimittaa mahdollisimman nopeasti hyväksymiskirjeen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti, koska korttia näyttämällä saa sekä Tampereen seudulla että valtakunnallisesti huomattavia etuja ja alennuksia. Lue lisää eduista ja alennuksista Opiskelijaedut-sivulta!

Tervetuloa Tampereen yliopistoon sekä ennen kaikkea tervetuloa Tamyn jäseneksi! Ylioppilaskunta on oppaanasi ja tukenasi koko opiskelusi ajan.

Ekavuotisen opas hukassa, tai et ole vielä saanut sitä?

Tamyn toimistolta voi hakea mm. opiskelijakortin

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamyn toimisto sijaitsee vastapäätä yliopiston päätaloa, Pienteollisuustalon 2. kerroksessa. Toimistosta haetaan mm. opiskelijakortti, ja toimiston sisäänpääsy löytyy kuvassa näkyvästä porttikongista.